Over Bas Gouw

Woningstoffeerder of ook wel een Woninginrichter!

Woninginrichter is meer van toepassing omdat mijn werkzaamheden verder gaan dan vloeren en ramen alleen.

O.a. tapijt, laminaat, pvc stroken en tegels, marmoleum, tapijtegels, parket,  houten vloeren, deurmatten, vinyl, grastapijt, raam bekleding buiten, zonwering shutters en gordijnen. Ook voor schilderwerk kun je bij mij terecht.

Met mijn twee rechter handen heb ik eigenlijk overal een oplossing voor wat zeer op prijs gesteld wordt door mijn klanten. Na het afronden van een opleiding tot meubelmaker ben ik sinds 1986 werkzaam als stoffeerder. Na de ervaring die ik heb opgedaan ben ik van 2000 gestart als zelfstandig ondernemer.

Opdrachten voer ik uit voor bedrijven maar ook zeker werk uit eigen klantenkring. Bijna alle voorbeeldstalen voor vloeren en raambekleding heb ik tot m’n beschikking als ik bij de klant op afspraak kom.

Onlangs heb ik een cursus gevolgd bij Quick-Step in Laminaat PVC en Parket en mag me officieel Master Installer noemen. Het voordeel voor de klant is dat u zelfs op het leggen van de vloer 2 jaar garantie krijgt.

Noem me een vakidioot maar ik werk altijd met goede betrouwbare materialen en heb door de jaren heen wel genoeg geleerd wat goed of slecht is. Mijn vaste klanten weten ondertussen dat ze op mijn kwaliteit blind kunnen vertrouwen, zowel mijn werk als de materialen die ik ze adviseer. Bij mij staan service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Oude vloeren of gordijnen verwijderen en of meubels verplaatsen is geen enkel probleem, in overleg is alles mogelijk.

Als u nog vragen heeft of een afspraak wilt maken, neem dan contact op.

Met vriendelijke groet
Bas Gouw

OFFERTE?

Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, neem dan contact op.